Vi vil helst beholde dig, men det er helt op til dig – og vi gør det nemt:
- Åbn din Profil.
- Gå til Indstillinger → Konto.
- Vælg Slet konto og bekræft.
Sletningen sker med det samme og er permanent: dine samtaler, forbindelser, milepæle, billeder og alt, hvad dine karakterer husker om dig, forsvinder for altid. Der er ingen fortrydelsesperiode og ingen måde at gendanne en slettet konto på – hvis du vender tilbage, starter du forfra.